Groepsreis Ibiza- een eiland om verliefd op te worden

Bij deze zonnige bedrijfsincentive is inbegrepen:

  • voorbereiding en organisatie
  • reisbegeleiding
  • 2 x lunch
  • 2x diner
  • 2x ontbijt
  • 2 overnachtingen op basis van 2-persoonskamers
  • cocktailworkshop
  • huurauto
  • bezoek grotten of hippiemarkt Las Dallias
  • Questlist Pacha (m.u.v. speciale avonden waarbij geen questlist gehanteerd word)
  • programma boekje
  • Map van Ibiza met leuke adressen om te bezoeken in vrije tijd.

Prijs:€ 585,00 p.p.

Exclusief:

  • vlucht naar Ibiza tussen ca. € 65 en € 200
  • prijzen zijn exclusief BTW
  • prijs is op basis van 20 personen.

De prijs van deze incentive reis naar Ibiza is geldig tot 31 december 2023.

Groepsreis Ibiza - Een eiland om nooit te vergeten!

3 daagse groepsreis naar Ibiza. Zon, zee, gezelligheid en feest. Tijdens deze verzorgde reis maakt u kennis met de andere kant van Ibiza. Zo bezoekt u Eivissa, hippiemarkt Las Dallias en discotheek Pacha.

Activiteiten, eten en drinken

  Ibiza, bekend als het party eiland bij uitstek. Ibiza heeft meer dan discotheken, strandtenten en clubs. Ibiza heeft het juiste decor voor een onvergetelijke groepsreis. De zonbestemming heeft veel verschillende activiteiten te bieden als een jeeptour, kayakken, cocktail shaken of een DJ Workshop. Verder kunt u een bezoek brengen aan de hippiemarkt, de eeuwenoude grotten en het buureiland Formentera. Naast een gezamenlijk programma verzorgen wij verblijf, diner, lunch en activiteiten. Uiteindelijk hebben wij een ruim aanbod voor een totaal programma. U kunt het programma geheel naar eigen wens laten ontwikkelen, aangepast op u en uw gezelschap. Met het grote aanbod activiteiten dat bij kunnen aanbieden kunt u zelf een gewenst programma aangeven. Wij zorgen voor een gepast programma en waarborgen de planning. Totaal verzorgt naar een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee.

  Activiteiten genoeg: Op Ibiza is een groot aanbod activiteiten die u kunt doen. Maar welke is nou het leukst en komt de gids wel op tijd? Hier hebben wij ervaring mee. Wij zijn bekend op het eiland zodat we weten met wie we samenwerken. Wij hebben bijvoorbeeld keuze uit: jeep of scooter tour, cocktail workshop, DJ clinic, strand programma, bezoek aan historische grotten, Kayakken, bezoek hippiemarkt met lekkere hapjes, bezoek Formentera, rondleiding historische stad, tocht zeilyacht, speedbootvaren, jetskiën, Ibiza puzzeltocht, kroegentocht, bezoek aan 1 van de grote clubs.

  Eten en drinken Het eiland kent een heerlijke keuken, Paëlla, BBQ op het strand, tapas of een heerlijk diner in de club of een gezellige plaatselijke bar. Wij kennen hele leuke plekjes om te eten. De cultuur van Ibiza geeft zich ook weer in het eten. Laat eten en vooral met alle tijd. Het is een activiteit op zich. Dat moet zeker goed zijn. Voor een gezellig drankje gaan we naar het theater café of de hippe club. Iedereen zal zijn/haar ogen uit kijken naar de uitbundige stapcultuur op het eiland.

Programmavoorstel:

Vrijdag: Aankomst op Ibiza, vertrek richting hotel. We beginnen met Inchecken en een heerlijke lunchen in het hotel. Aan het einde van de middag vertrekken we naar Eivissa (de hoofstad van Ibiza) om de oude stad te bezichtigen en het centrum te verkennen. ’s Avonds gaan we eten bij een heerlijk tapas restaurant met mooie binnentuin. Na het eten is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om een club te bezichtigen. Wachten in de rij hoeft niet want u staat op de questlist!

Zaterdag: Na een goed verzorgde lunch vertrekken we voor de middag met de auto over het eiland. Dit is optioneel mogelijk met een offroad jeep Tour. Verschillende mooie plaatsen op het eiland ontdenkt u hierbij. In de mooie plaatsje Santa Gertrudis gaan we eten bij Menno, de Nederlandse eigenaar van restaurant Como, waar Herman den Blijker zijn stempel heeft achter gelaten. Vervolgens bezoeken we de grotten of de hippiemarkten van Ibiza. vervolgens kunt u zelf u tijd indelen om bijvoorbeeld te zonnen op het strand. Beachclubs als Club Nassau, Bleu Marlin Ibiza en chiringuito Atzaro laten u kennis maken met het lekkere leven van Ibiza.Begin van de avond is het tijd voor een lekker cocktail, tijdens de cocktailworkshop. In de avond gaat u eten in een van de hipste restaurant van Ibiza om vervolgens de Eivissa in te trekken voor een gezellige feestavond. Pacha mag natuurlijk niet ontbreken deze avond.

Zondag: Het gezelschap maakt zich op voor vertrek. Voor vertrek is de mogelijkheid om te genieten van de mooie dingen op het eiland of leuke activiteiten op het strand.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.