Bedrijfsweekend in zonnig Winterberg met Hike tour en spelprogramma

Bij dit 3-daags Bedrijfsweekend in zonnig Winterberg is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 2 Overnachtingen op basis van 2-persoonskamers
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verse kop koffie/thee met kuchen of borrel met hapjes
  • Hike Tour
  • Begeleiding Hike Tour
  • Goed verzorgde lunch in sfeervolle berghut
  • Rodelbaan
  • Goed verzorgd diner
  • City Challenge Winterberg
  • Drankjes op basis van nacalculatie

Groepstarieven:
Prijs vanaf € 399,- op basis van 20 personen.

De prijs van dit 3-daags Bedrijfsweekend in zonnig Winterberg is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Bedrijfsuitje in zonnig Winterberg

Ontdek samen met uw collega’s het afwisselende landschap van Winterberg. Geniet van de Duitse gemutliche sfeer en ontdek de omgeving op een actieve manier.

Sauerland is altijd leuk!

Sauerland is bij iedereen bekend om de wintersportmogelijkheden. Als de sneeuw eenmaal verdwenen is en de lente aanbreekt is er nog veel meer te doen! Van gewoon genieten van de prachtige omgeving tot heel actief bezig zijn. Sauerland heeft een zeer afwisselend landschap dat voor het grootste gedeelte bestaat uit middelgebergte met toppen tot ruim 840 meter en daartussen diepe dalen. Uitgestrekte bossen, grazige weiden, glasheldere beken en rivieren Sauerland heeft het allemaal. Daarnaast is er de typische Duitse gemutliche sfeer met lekker eten en drinken die een bezoek aan Sauerland compleet maakt.

Programmavoorstel dag 1

  Bij aankomst worden jullie hartelijk verwelkomd door onze professionele begeleiding. Zij zullen jullie begeleiden en assisteren gedurende de hele reis. Daarnaast staat erbij aankomst een verse kop koffie/thee met typische kuchen of een welverdiende borrel met hapjes voor u klaar.

  Jullie hebben tijd om te gaan inchecken en klaar te maken voor het avondprogramma. Jullie hebben vrije tijd en de mogelijkheid om Winterberg op eigen gelegenheid te gaan verkennen. Je kunt wellicht de bezienswaardigheden gaan verkennen of gaan genieten van een drankje op het terras.

  Optioneel organiseren wij voor jullie een heerlijk diner om samen het weekend te starten.

Programmavoorstel dag 2

  Jullie zullen de dag starten met een uitgebreid ontbijtbuffet in de accommodatie. Na het ontbijt zullen jullie de omgeving van Winterberg gaan verkennen middels een Hike Tour. Deze Hike brengt jullie langs de mooiste plekjes van Winterberg en haar omgeving. Tijdens deze Hike worden u en uw collega’s begeleid door een lokale gids ter plaatse.

  Na deze mooie tocht, zullen jullie gaan aanschuiven aan een heerlijke lunch in een sfeervolle berghut. Na deze lunch zullen jullie vertrekken naar de rodelbaan. Deze 700 meter lange slee brengt u razendsnel naar beneden. Vanaf het terras en de toeschouwersbrug is zelfs het kijken alleen al leuk!

  Na de rodelbaan hebben jullie vrije tijd. Jullie hebben de gelegenheid om Winterberg verder te verkennen op eigen gelegenheid of om op te frissen in het hotel.

  In de avond is het tijd voor een goed verzorgd diner. Optioneel kunnen wij nog een pubquiz voor u en uw collega’s organiseren. Na het diner kunnen jullie ervoor kiezen om het uitgaansleven van Winterberg te verkennen of een drankje te drinken in de bar van het hotel.

  Vervolgens overnachtingen jullie in de accommodatie.

Programmavoorstel dag 3

  Jullie zullen de dag weer gaan starten met een uitgebreid ontbijtbuffet in de accommodatie. Na het ontbijt zal uw gezelschap worden opgedeeld in verschillende teams. Jullie zullen met elkaar de strijd aangaan tijdens de City Challenge Winterberg. De City Challenge is een interactief stadsspel, waarmee de deelnemers op een leuke en boeiende manier deze mooie stad kunnen ontdekken. Het spel is ontworpen om in teams te spelen en gaat om het voltooien van verschillende uitdagingen en het opvolgen van aanwijzingen terwijl u dor de stad navigeert. Wie zal er de meeste punten binnenhalen en ervandoor gaan met de winst?!

  Na de City Challenge is het weekend afgelopen en is het tijd om naar huis te gaan op eigen gelegenheid. Optioneel organiseren wij voor jullie een afsluiting met een goed verzorgde lunch. De perfecte gelegenheid om het weekend gezamenlijk af te sluiten en jullie bevindingen met elkaar te delen.

Personaliseer uw programma met een van onze unieke activiteiten:

  • VR Moord Game: Bevind uzelf in de wereld van Cluedo met deze spannende VR Game. Tijdens dit spel gaan jullie samen een moord oplossen en de dader opsporen. Met behulp van de VR bril gaan jullie opzoek naar het slachtoffer, het moordwapen, plaats van delict en natuurlijk de dader! De VR Escape Game kan georganiseerd worden op verschillende locaties in de stad. 
  • Zipline: Vlieg met deze spectaculaire Zipline met snelheden tot 65 km per uur over het dal van Winterberg. De megazipline Astenkick ligt tussen Winterberg en Altastenberg, vandaar de naam Astenkick.  Hij is met zijn 1000 meter lengte bijna de langste zipline van Europa.
  • Klimparcours: in het klimbos van Winterberg kunnen jullie door de verschillende klimparcours glijden, over merkwaardige bruggen balanceren en met kabelbanen van boom naar boom racen. Je kunt zelf uitproberen waartoe je in staat bent.
  • Mountainbike Tour: Door de deelnemers zal een mountainbike tocht worden gereden door de prachtige heuvelachtige omgeving van Winterberg. We bieden deze tocht aan met de standaard mountainbikes maar kunnen dit optioneel ook met elektrische ondersteuning aanbieden.

Accommodatie

  Of u nou graag voor een gezellige groepsaccommodatie gaat of liever voor luxe tweepersoonskamers, wij hebben de  beschikking over verschillende prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden in onze arrangementen de speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen. Maar wij kunnen ook aan de hand van jullie wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen. 
   
  Onze hotels zijn in verschillende prijscategorieën beschikbaar. Echter heeft de gekozen datum wel invloed op het prijsaanbod. Wanneer u kiest voor een overnachting op een doordeweekse dag, zal dit voordeliger uitvallen dan wanneer u interesse heeft in een weekend overnachting. Ook maken sommige hotels onderscheid in een tweedaags- of driedaags arrangement. Samen met u vergelijken wij uw wensen met het beschikbare aanbod en kiezen we de beste optie voor uw gezelschap.   

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Winterberg spcialist is al vele jaren dè specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Sauerland. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildingsprogramma, relatiedag of een vergadering. Wij nemen u alle zorg en organisatie graag uit handen.

Faciliteiten

Wij bieden voorbeeldprogramma's die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Wij kunnen ook voor verschillende budgetten programma's maken dus bekijk gerust onze programma's en doe een aanvraag. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

Maak uw wensen kenbaar en wij stellen graag een onvergetelijk uitje voor u samen

De Sauerland programma's worden veelal uitgevoerd rondom Winterberg. Afhankelijk van uw wensen, budget en programma bekijken we de mogelijkheden in dit uitgebreide natuurgebied op slechts 2 uur rijden vanaf Arnhem.

Omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met collega's, uw team of hele bedrijf van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!