Bedrijfsuitje op de Veluwe - Wie is is bij jullie de alleskunner?

Dit bedrijfsuitje op de Veluwe is inclusief:

  • Ontvangst met koffie of thee
  • Petit four 
  • De Alleskunner activiteit
  • Genieten van een uitgebreid buffet 'gewoon lekker'

Prijs: € 79,50 p.p. bij minimaal 10 personen.

De prijs van dit bedrijfsuitje op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Bedrijfsuitje op de Veluwe - Wie is is bij jullie de alleskunner?

  Op zoek naar een onvergetelijk dagje uit samen met collega's? Boek dan nu dit leuke dagje weg en ervaar een hilarische middag met super leuke spellen! Wie van jullie is de alleskunner en weet het spel uiteindelijk te winnen? Ga de strijd aan tegen je collega's en zie ieder spel weer te winnen! Plak zo bijvoorbeeld veel mogelijk post-it notes op je gezicht! Geniet na een actieve middag in ongedwongen sfeer van een heerlijk buffet waarbij er genoeg tijd is om gezellig te kletsen maar vooral te genieten van heerlijk eten!

De Alleskunner activiteit!

  Wie is bij jullie de alleskunner binnen het bedrijf? Net als op TV gaan de deelnemers leuke en grappige spelletjes doen. Spijkerpoepen, post-it op je gezicht plakken, fluitje ontdooien, je kan het zo gek niet bedenken! Hilarisch! Je valt niet af als het even niet lukt, maar bouwt wel punten op tijdens het spel. De besten blijven over voor het eindspel en de winnaar wordt bekroond tot de alleskunner!

  Natuurlijk kunnen we niet verklappen welke games we hiervoor allemaal geselecteerd hebben, dat zou niet eerlijk zijn. Maar ga uit van een spannende, hilarische en onderhoudende speldag! 

  Wilt u ook nog een potje padellen samen met collega's op de nieuw aangelegde padelbaan? Dit is mogelijk à € 11,50 p.p. per uur.

Geniet van een heerlijk 'gewoon lekker' buffet:

  Koude gerechten:

  ·         Ambachtelijke rundvlees salade

  ·         Aardappelsalade met spekjes

  ·         Huissalades

  Warme gerechten:

  ·         Boeren beenham met honing-mosterdsaus

  ·         Kipdijfilet met rijkgevulde stroganoffsaus

  ·         Oma’s gehaktballetjes met satésaus

  ·         Aardappelgratin met kaas uit de oven

  ·         Oerfriet

  ·         Warme groenten 

  Sluit af met de ambachtelijke ijsvitrine en schep drie heerlijke bollen ijs!

  Liever een meer uitgebreid buffet of benieuwd naar de overige diner mogelijkheden? Wij sturen u graag de mogelijkheden toe!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Onze Partner

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.


Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.


Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!


Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.